vacature ambulanceverpleegkundige (niet gediplomeerd)

Wij zijn een vooruitstrevende en professionele organisatie die, in samenwerking met de ketenpartners, goede ambulancezorg wil leveren. Vanuit 13 vestigingen staan ruim 350 medewerkers dag en nacht klaar om de beste patiëntenzorg te leveren in ons werkgebied. Deze kerntaak wordt ondersteund door zelfbewuste, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die sterk bijdragen aan de kwaliteit van Ambulancezorg Groningen. Wij zijn op zoek naar ambulanceverpleegkundigen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je bijdraagt de beste patiëntenzorg te leveren?

functieomschrijving

Samen met de chauffeur vormt de verpleegkundige de bemanning van een ambulance. Na de opleiding wordt hij/zij ingezet voor alle categorieën ambulancezorg. Wij zoeken een kandidaat die doortastend kan handelen, zaken goed kan organiseren en coördineren. Professioneel kunnen communiceren met hulpvragers en partners uit de zorg en veiligheidsketen is een belangrijke vereiste voor deze functie, net als een klantvriendelijke beroepshouding.

interesse?

Voel je je aangesproken en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan een open sollicitatie. De opleiding gaat normaliter in de maanden maart en oktober van start. In verband met de situatie rondom Covid-19 is hierin echter e.e.a. gewijzigd/verschoven. De selectieprocedure voor de groep van oktober 2020 is inmiddels afgerond en hiervoor zijn geen opleidingsplekken meer beschikbaar. De opleiding van maart 2021 komt helaas te vervallen. We nodigen je wel alvast van harte uit om te solliciteren voor de opleiding die (onder voorbehoud) in oktober 2021 van start gaat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 050 31 76 330.