vacature gediplomeerde ambulanceverpleegkundige

Wij zijn een vooruitstrevende en professionele organisatie die, in samenwerking met de ketenpartners, goede ambulancezorg wil leveren. Vanuit 13 vestigingen staan ruim 350 medewerkers dag en nacht klaar om de beste patiëntenzorg te leveren in ons werkgebied. Deze kerntaak wordt ondersteund door zelfbewuste, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die sterk bijdragen aan de kwaliteit van Ambulancezorg Groningen. Wij zijn op zoek naar ambulanceverpleegkundigen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je bijdraagt de beste patiëntenzorg te leveren?

functieomschrijving

Samen met de chauffeur vormt de verpleegkundige de bemanning van een ambulance. Na een inwerkperiode wordt hij/zij ingezet voor alle categorieën ambulancezorg. Wij zoeken een kandidaat die doortastend kan handelen, zaken goed kan organiseren en coördineren. Professioneel kunnen communiceren met hulpvragers en partners uit de zorg en veiligheidsketen is een belangrijke vereiste voor deze functie, net als een klantvriendelijke beroepshouding.

Klik hier voor meer informatie over de functie-eisen.

interesse?

Voel je je aangesproken en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan een open sollicitatie. Dit betreft een doorlopende vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling P&O via telefoonnummer 050 31 76 330.