Kerstpakket donaties voor Beatrix Kinderziekenhuis

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen en richt zich op hoogwaardige medische diagnostiek, behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar. Dit jaar hebben collega’s van Ambulancezorg Groningen de mogelijkheid gehad het kerstpakket te doneren aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Het initiatief om het Beatrix Kinderziekenhuis als doel aan te dragen kwam van collega Edwin Balkema, ambulancechauffeur.

Kerstpakket donaties

Tijdens de kerstborrel van Ambulancezorg Groningen werd het bedrag bekend gemaakt dat gedoneerd werd aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Menig collega heeft het kerstpakket gedoneerd, er is maar liefst een cheque van €1.500,00 overhandigt aan Edwin Balkema, die namens het Beatrix Kinderziekenhuis de cheque in ontvangst nam. Collega Edwin heeft bij de geboorte van zijn zoon het Beatrix Kinderziekenhuis maar liefst drie maanden van dichtbij ervaren. “Ondanks alle narigheid waren er ook fijne momenten. Die fijne momenten hadden niet alleen met onze zoon te maken maar ook met de goede zorgen en verblijf in het Beatrix kinderziekenhuis. Ik draag het Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe; niet alleen omdat ik het van dichtbij heb meegemaakt, maar ook omdat wij in ons werk te maken hebben met vervoer en zorg van deze jonge (soms nog ongeboren) kinderen en hun ouders.”

Barbara Baijens-Vrij, namens het Beatrix Kinderziekenhuis: "Wij zijn Ambulancezorg Groningen zeer dankbaar voor deze waardevolle donatie! Deze donatie draagt enorm bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken."

Overhandiging van de cheque Overhandiging van de cheque