#dmvda trending topic

Onlangs had het Twitteraccount van ‘De mensen van de ambulance’; @vandeambulance, een primeur. De door @vandeambulance en volgers veel gebruikte hashtag #dmvda was namelijk nummer 5 in de top 100 van Nederland.

volgers en likes

Het aantal volgers van het Twitteraccount @vandeambulance neemt elke week nog steeds toe. Dat geldt ook voor het aantal mensen dat de Facebookpagina van ‘De mensen van de ambulance’ een ‘like’ geeft.

hoge betrokkenheid en groot bereik

Hieruit blijkt dat de betrokkenheid van zowel het brede publiek als van ambulancehulpverleners groot is. Een mooi gegeven. Meer volgers op Twitter en meer ‘likes’ op Facebook zorgen bovendien voor een nog groter bereik van de informatie die via de landelijke publiekscampagne verspreid wordt. Hierdoor weet Nederland steeds beter wat je als patiënt of omstander moet doen, of soms beter kunt laten, als je te maken krijgt met ambulancezorg.

meer informatie

Meer weten over de campagne? Check de website www.demensenvandeambulance.nl, volg ze op Twitter en like ons op Facebook. Vragen kun je stellen aan Nadiene Toby van Ambulancezorg Nederland via n.toby@ambulancezorg.nl