Donaties aan Kids United

Kids United is een voetbalclub voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit jaar hebben collega’s van Ambulancezorg Groningen de mogelijkheid gehad het kerstpakket te doneren aan Kids United. Het initiatief om Kids United als doel aan te dragen kwam van collega Michiel IJbema, ambulancechauffeur.

Tijdens de kerstborrel van Ambulancezorg Groningen werd het bedrag bekend gemaakt dat gedoneerd werd aan Kids United. Menig collega heeft het kerstpakket gedoneerd, er is maar liefst een cheque van €1.500,00 overhandigt aan Michiel IJbema, die namens Kids United de cheque in ontvangst nam. Met het gedoneerde bedrag kan Kids United ongeveer zestig uren een veld huren.

Onno Kukler, initiator Kids United, was blij verrast toen Michiel IJbema hem vertelde dat Ambulancezorg Groningen Kids United als goede doel had gekozen dit jaar. "Hier zijn wij als Stichting erg blij mee en willen ook Michiel hiervoor bedanken. Via deze weg willen wil ik, namens de Stichting, Ambulancezorg Groningen een compliment geven voor de maatschappelijke betrokkenheid. Personeel dat aangeeft geen kerstpakket te willen maar liever het geld doneert aan het goede doel. Dat is geweldig!”

Michiel IJbema Michiel IJbema