Opbrengst donaties kerstpakketten voor het Ronald McDonald Huis Groningen

Jaarlijks kunnen de collega’s van Ambulancezorg Groningen gebruik maken van de mogelijkheid het kerstpakket te doneren aan een, door eigen medewerkers gekozen, goed doel. Het initiatief  om het Ronald McDonald Huis Groningen als doel aan te dragen komt van Albert Schut, planner bij Ambulancezorg Groningen.

Het goede doel

Tijdens de kerstborrel van Ambulancezorg Groningen werd het bedrag bekend gemaakt dat gedoneerd werd. Menig collega heeft het kerstpakket gedoneerd, er is maar liefst een cheque van €1.750,00 overhandigt aan Albert Schut, die namens het Ronald McDonald Huis de cheque in ontvangst nam.

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Circa 70 vrijwilligers zorgen ervoor dat deze families een zorg minder hebben en dicht bij hun kind kunnen zijn. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Overhandiging cheque

Vandaag is de cheque vol trots overhandigt aan het Ronald McDonald Huis. Op deze manier draagt Ambulancezorg Groningen een steentje er aan bij dat iedere nacht 232 gezinnen dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Het Ronald McDonald Huis is zeer verheugd met de donatie.

Overhandiging van de cheque aan Ronald McDonald Huis Groningen Overhandiging van de cheque aan Ronald McDonald Huis Groningen