RETTmobil viert 15e verjaardag

Van 6 tot en met 8 mei vindt de vijftiende editie van RETTmobil plaats in Fulda, Duitsland. RETTmobil is met ongeveer 500 leveranciers de grootste Europese ambulancebeurs en vindt jaarlijks plaats in Duitsland. Ambulancezorg Groningen presenteerde hier haar nieuwste ambulance. 

Op de beurs zijn innovaties te zien en trends en ontwikkelingen op het gebied van ambulancezorg en reddingsdiensten. Met een oppervlakte van 70.000 vierkante meter, 460 exposanten uit twintig landen verdeeld over maar liefst negentien tentoonstellingszalen is Fulda de laatste jaren uitgegroeid tot grootste beurs voor hulpverleners van onder andere de brandweer, ambulance en rampenbestrijding.

Acht collega’s van Ambulancezorg Groningen die nauw betrokken zijn geweest bij het ontwerpen van de nieuwe ambulance, die op 10 april jl. is gepresenteerd, waren ook aanwezig bij de beurs in Fulda. Tijdens deze dagen is er veel kennis vergaart, gedeeld en overgedragen.

van links naar rechts, van boven naar beneden: Hans Mooij, John Gelling, Peter Cornelissen, Eilke Rispens, Geert Schoonbeek, Arnout van Bortel, Martin Hospers, Erik Koning van links naar rechts, van boven naar beneden: Hans Mooij, John Gelling, Peter Cornelissen, Eilke Rispens, Geert Schoonbeek, Arnout van Bortel, Martin Hospers, Erik Koning